Saturday, October 2, 2010

JOM JOIN CONTeST LAgI VERsi HIRO baekk! (EGBB)

JOM JOIN EGBB! * sebelum terlupa baek ai confemkan syarat2 wajib contest ni dulu. oke. sekarang bole masuk bab mukadimah >>>

semalam ada sorang HIRO mengcomment entry WATDAFAT INI, * sila rujuk*

hiro said...


haha,...mmg wada fat,,,hiii

p/s;n3 menarik ne..daftar cpt..sempena dpt duit nuff pertama,gua anjurkn kontest.jum join.
October 2, 2010 2:34 AM"


dengan secoet pujian tapi berbentuk lebeh kepada pengumuman seperti di atas..jadi gua agak konpius..comment beliau adalah sesuatu yang jujur ATAU lebih kepada merujuk skim-skim cepat kaya cepat miskin @ MLM yang berleluasa di era globalisasi kini?? tapi tanpa berfikir panjang...ai pergi mengetuk pintu blog beliau..takde orang jawab. So, i redah. ho yeayhhh!!

Bile ai nampak je contest yang beliau anjurkAn..mata teruS filtER pegi zon reward dulu....
.....

Hadiah-hadiah:
1.Pertama : Duit RM50 atau di tukar kepada top up.
2.Kedua : Duit RM30 atau atau di tukar kepada top up.
3.Ketiga : Duit RM20 atau atau di tukar kepada top up.
4.Keempat: Duit RM10 atau atau di tukar kepada top up.
5.Kelima: Top up RM5



awww! ai nak FIRST PRIZE PLISSSS!!! lumayan! keje senang beb post entry jE...sape nak bg senang2 limaplOHhenggeT begitu sahaja..*atleast leh cover duwit ai invest kat anak2 buah time raya lepas kutt*

Dalam comment en HIRO di atas, beliau ada mengatakan bahawa entry ai yang meluahkan sepenuh penyesalan disebabkan tersalah tunjuk taiko pada bos sendiri INI menarek ati untuk join contest beliau. Hurm..dah entry sendiri nama pun..ofcoz la ai PERASAN suma entry2 ai menarek Kan?! tapi kalau boh sume kang bukan setakat entry kena reject..sume contestant pun sure menjeling tajam tak puas ati kat ai kAn?? yela..dah sah2 suma kena jadi juri time tu nanti..mana tahan beb baca entry ai sorang je 4 hari 4 malam!JURI tu......

so, setelah di analisa, di atas persetujuan RAMAI (ai, saya, gua dan aku..)..kami suma sepakat re post entry.......my LITTLE PINK RIDING HOOD! *sila rujuk di bawah*




LITTLE PINK RIDING HOOD~

finishing SEP10 tasks while hoping for lady gaga song to be played thru Fly.fm!

*nape entry cam shout out Facebook??


    * * * sebab facebook ai kena block kat tempat keje. Ho yeayyhh! * * *



sesungguhnya entry ini yang tependek pernah ai hasilkan dan tak pernah langsung terlintas untuk si PINK RIDING HOOD berfesbUk bersama-sama serigala di rumah nenek!
*Para Juri...sila lah berpuas hati...*


Macam biasa, trend contest alaf baru di blog ni mesti la kena tag bloggers2 laen kAn?? cam biasa lah korang..balik2 blog korang ai tagged. hahaha!Sila ambil perhatian ye~ (^_^)


3. fara 

8 comments:

  1. lu daftar yang mane? tudung pink?

    ReplyDelete
  2. alamak! entry ai dah mengelirukan pihak penganjUR meh?? sori2. yup. entry yang bertanding itU ialah tudung pink~ ^,^ >>>>

    ReplyDelete
  3. alalala...kena melebihi beberapa ratos perkataan kAh? tarik diri la camni. haha!

    ReplyDelete
  4. hehe..entry ni tue mmg sebijik cam shout fb..pendek+padat..good luck dear!ada masa baca entry cik tom juga ye ;)tenkiu~

    Cik tom (28)

    ReplyDelete
  5. ha ha..... pendek giler!!!

    nway, good luck!!!

    ReplyDelete
  6. hahah. mengene ni. :)
    utk naikkan traffik jugak ni..

    jemput baca blog saya jugak. :)


    MARI MENGUNDI.

    http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

    ReplyDelete

tAk puAs atI dengAn issue ini?? siLa Lahh berteKak..=D